Afrikaanse decoratie

Producten filteren Toont 1 - 12 van 36 resultaten
Product filter

Je vindt in mijn online aanbod unieke Afrikaanse ornamenten die prachtig staan als decoratie in jouw woning of kantoor. Alle items zijn met de hand gemaakt door de lokale bevolking in onder andere Kameroen en de Democratische Republiek Congo. Deze Afrikaanse woondecoratie is zeker een originele blikvanger in iedere ruimte. Combineer verschillende ornamenten en geef de ruimte een warme, Afrikaanse sfeer.

Authentieke Afrikaanse ornamenten als decoratie voor je kantoor of woning

Voor Afrikaanse woondecoratie moet je bij de gaafste winkel zijn. Je vindt in deze categorie onder andere handgemaakte Namji dolls. Deze poppen uit Kameroen worden in de eerste instantie niet versierd. Pas als het meisje dat de pop ontvangt de puberteit bereikt, wordt de Afrikaanse pop voorzien van decoratie in de vorm van kralen en schelpen. Vanaf dat moment is het een vruchtbaarheidssymbool dat vruchtbaarheid zou bevorderen. Een ander interessant item uit mijn Afrikaanse collectie met woondecoratie is het Afrikaanse schild. Deze prachtige schilden van hout zijn handgesneden en hebben een decoratief patroon. Je kiest uit verschillende afmetingen en vormen. Ieder schild staat op een standaard, zodat de mooiste kant altijd goed zichtbaar is.
De houten schilden zijn er ook rijkelijk versierd met schelpen, touw en honderden glaskralen. Deze schilden worden Beaded shields genoemd.
De koperen ornamenten uit Afrika zijn eveneens unieke verzamelitems. Je krijgt de standaard erbij, zodat je ze een prominente plek kunt geven in je wachtruimte, kantoor of woonkamer. Je vindt bij alle Afrikaanse decoratie een korte uitleg over de herkomst en het materiaal waarvan de ornamenten zijn gemaakt.

Bestel fantastische, originele items uit Afrika

Doordat alle Afrikaanse woondecoratie met de hand is gemaakt, is ieder item compleet uniek. Neem je tijd en bekijk rustig alle Afrikaanse decoratie in de webshop. Er is genoeg keuze uit unieke ontwerpen, dus je vindt gegarandeerd de perfecte eyecatcher voor jouw interieur. Plaats online eenvoudig jouw bestelling.

0
×