Namji doll

Producten filteren Toont 1 - 12 van 17 resultaten
Product filter

Je kunt deze Namji dolls via De Gaafste Winkel bestellen. Iedere pop is handgemaakt, waardoor ieder model volledig uniek is. Deze ontwerpen zijn versierd met kralen en schelpen. De pop wordt aan een nieuwe bruid of een meisje in de puberteit gegeven om vruchtbaarheid te stimuleren. Kies het model dat jou het meeste aanspreekt.

Eén of meerdere Namji dolls bestellen als decoratie

Deze poppen uit Kameroen worden zonder versiering aan jonge meisjes gegeven. Zodra zij in de puberteit komt, wordt de pop pas versierd met kralen en schelpen. De Namji dolls die je via mijn website kunt bestellen zijn ieder uniek, want ze worden met de hand gemaakt. Je hebt bij deze Afrikaanse decoratie de keuze uit verschillende afmetingen en diverse ontwerpen. Om een echte Afrikaanse sfeer in huis te creëren, kun je meerdere poppen bestellen en als familie bij elkaar of op verschillende plekken in je interieur plaatsen. Maak het plaatje helemaal compleet met Afrikaanse schilden.

Koop online een vruchtbaarheidspop

Als je op zoek bent naar een echte blikvanger voor je interieur, kun je online Namji dolls bestellen. Deze poppen trekken het oog met hun gedetailleerde en uitgebreide versiering. Zo til je de stijl van je woning of onderneming naar een hoger niveau. Bestel jouw favoriete ontwerp online. Als je vragen hebt, maak je gebruik van het contactformulier.

0
×