schild

Producten filteren Showing all 3 resultaten
Product filter

De Afrikaanse schilden in mijn collectie zijn met de hand versierd of gekerfd. Vroeger werden ze daadwerkelijk gebruikt tijdens gevechten, maar tegenwoordig worden ze gemaakt als decoratie. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen, afmetingen en vormen. Kies bijvoorbeeld voor een golvend rond schild of een ovaal exemplaar.

Afrikaanse schilden met of zonder schelpen en kralen

Bij De Gaafste Winkel kies je uit een breed aanbod aan schilden uit Kameroen, Afrika. Het patroon wordt er met de hand in gekerfd. Je vindt bij beaded shields ook waanzinnige houten schilden die versierd zijn met glaskralen, touw en schelpen. Er zijn Afrikaanse handgemaakte schilden van verschillende vormen en afmetingen beschikbaar. Deze blikvangers staan fantastisch in je raamkozijn of een zakelijke ruimte. Als je een liefhebber bent van Afrikaanse decoratie, vind je in mijn online aanbod ook andere unieke aanwinsten. Zo bestel je bijvoorbeeld verschillende soorten Namji-vruchtbaarheidspoppen, die eveneens met de hand zijn gemaakt.

Plaats jouw bestelling voor een schild op een standaard

Zoek jij een echte eyecatcher voor je interieur? Deze Afrikaanse schilden zijn zo prachtig versierd, dat ze direct in het oog springen. Daardoor krijgt jouw bedrijfsruimte of woning extra karakter. Je kunt jouw favoriete schild direct online bestellen. Voor je het weet heb je een heuse blikvanger in huis.

0
×