Beelden en ornamenten

Producten filteren Toont 1 - 12 van 57 resultaten
Product filter

In de winkel en webshop heb je de keuze uit unieke beelden met of zonder standaard. Beelden van exotische dieren, zeedieren en skulls van dieren op standaard, maar je vindt er ook moderne ornamenten van Nederlandse merken. Welk beeld kies je voor in de woonkamer of je kantoorruimte. De materialen verschillen ook van elkaar: van messing en brons tot versteend hout en meer.

Een beeld op een standaard of een modern ornament

De beelden van De Gaafste Winkel variëren zowel qua thema als qua materiaal. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit boeddhistische beelden van goden. Daarnaast kies je uit hindoeïstische ornamenten, zoals een beeld van Krishna. Als je geen voorkeur hebt voor een bepaald thema, kun je filteren op verschillende materialen. Zo kies je uit messing beelden met een gouden kleur. Er zijn ook bronzen beelden die minder glimmen. Als laatste heb je de keuze uit een beeld op een voet, exemplaren op een standaard of beelden zonder extra ondersteuning. Je kunt dus zelf kiezen welk beeld het beste bij jouw stijl past.

Kies online het mooiste beeld

Of je nu een beeld van metaal mooi vindt, of je specifiek op zoek bent naar een beeld op een standaard: in mijn webshop slaag je gegarandeerd. Ontdek online het uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig jouw favoriete, originele item. Voor je het weet heb je de eyecatcher voor in je interieur in huis

0
×