Goud kleurig

Producten filteren Toont 1 - 12 van 23 resultaten
Product filter

Een beeld met een goudkleurig detail of een glimmende afwerking geeft jouw ruimte een luxueuze sfeer. Je kiest uit dierlijke of andere unieke ontwerpen. Deze sculpturen vallen direct op in je interieur, waar je ze ook plaatst. Ontdek alle ontwerpen en plaats je nieuwe aanwinst op een zuil, in een vakkenkast of op een tafel.

Een chic, goudkleurig beeld voor een luxe interieur

Als je in jouw bedrijfsruimte of woning een chique sfeer wilt creëren, kun je een goudkleurig beeld bestellen bij De Gaafste Winkel. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen, zoals dieren, dierenschedels op een standaard en meer. Zo is de langwerpige krokodillenschedel bijvoorbeeld mooi voor op je vensterbank, of kun je een goudkleurig beeld van het “rock on”-handgebaar op een zuil zetten. De meeste ontwerpen zijn beelden van messing, maar je vindt ook sculpturen van ander materiaal, zoals metaal of polyresin. Ook heb je de keuze tussen beelden op een standaard of ontwerpen zonder voet.

Kies een beeld dat past bij jouw stijl

Een goudkleurig beeld is een gaaf accessoire om een ruimte wat karakter te geven. Je hebt zelf iets leuks om naar te kijken én je geeft bezoekers iets om je aan te herinneren. Ontdek gerust alle bijzondere ontwerpen. Bestel online meteen jouw nieuwe eyecatcher voor je interieur.

0
×