Krishna beeld 59 cm gemaakt van messing

 300,00 incl. BTW

1 op voorraad

Je ziet Krishna in dit beeld. Hij is een van de meest gerespecteerde en populairste van alle Indiase goden. Volgens het hindoeïsme is hij de achtste incarnatie (avatar) van de hindoegod Vishnu, maar is hij ook een opperste god in zijn eigen recht. Hij wordt beschouwd als de meest charmante en raadselachtige van alle Hindoegoden. Zijn woorden van wijsheid aan zijn trouwe toegewijde Arjuna, tijdens de oorlog van Mahabharata, is het bouwwerk van de hindoeïstische religie in de vorm van de tijdloze Bhagavad Gita.

Een gedetailleerd beeld van Hindoegod Krishna

Bij De Gaafste winkel bestel je eenvoudig het beeld van Krishna, een bekende god van het hindoeïsme. Het messing beeld staat op een voet voor extra stabiliteit. Dit beeld is 59 centimeter hoog, dus je kunt het op zichzelf ergens wegzetten of op een zuil plaatsen. Heb je een speciale interesse in Indonesische beelden van Hindoegoden? Bekijk dan zeker ook de Garuda-olielamp en andere gedetailleerde sculpturen van religieuze figuren.

Koop een beeld van deze Hindoegod

Dit beeld van Krishna is zeer gedetailleerd. Dankzij het prachtige ontwerp en de grootte valt het beeld zeker op, in welke ruimte je het ook zet. Bestel deze waanzinnige blikvanger online. Met dit unieke beeld til jij jouw zakelijke of privé-interieur naar een hoger niveau.

Extra informatie

HxBxD

59 cm x 25 cm x 20 cm

Materiaal

Messing

Gewicht

6,5 kg

0
×