Boeddhistische beelden

Producten filteren Showing all 9 resultaten
Product filter

Deze boeddhistische beelden zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze brengen vaak een indrukwekkend religieus verhaal met zich mee. Je hebt de keuze uit verschillende bekende verschijningen uit het Boeddhisme. Ieder beeld is zeer gedetailleerd, waardoor je er nooit op uitgekeken raakt.

Kies uit prachtige boeddhistische beelden

Bij De Gaafste Winkel kun je verschillende boeddhistische beelden bestellen. Sommige van deze beelden komen uit Indonesiƫ, maar er zijn ook exemplaren uit Tibet, India en elders. Deze modellen beelden diverse boeddhistische verschijningen af. Zo zie je bijvoorbeeld het hoofd van Boeddha op een voet. Dit beeld op een standaard staat, doordat het compact is, mooi op je bureau of op een boekenplank. Je vindt ook variaties van een beeld van Shiva Nataraja, oftewel de koning van de dans. Ook kies je uit beelden van Witte Tara en Groene Tara, de twee belangrijkste manifestaties van Tara. Deze sculpturen hebben prachtige gouden accenten. Welk beeld je ook kiest, je haalt gegarandeerd iets unieks in huis.

Koop een origineel beeld

De boeddhistische beelden uit mijn aanbod zijn stuk voor stuk bijzondere blikvangers. Ieder beeld is zeer gedetailleerd, waardoor het er extra indrukwekkend uitziet. Kies uit beelden van brons of messing en bestel het exemplaar dat jou aanspreekt. Voor je het weet zet jij een van deze prachtstukken in je woon- of werkruimte.