Aanbieding!

Neo classics René Staud teNeues tafelboek

Oorspronkelijke prijs was: € 80,00.Huidige prijs is: € 57,50. incl. BTW

3 op voorraad

Neo Classics® zijn zeldzame gefabriceerde voertuigen, unieke high-end auto’s, speciale auto’s voor kleine oplages en ‘jonge klassiekers’.
Het zijn voertuigen die legendes worden – en gewilde verzamelobjecten – vanaf het moment dat ze de fabriek verlaten. Sneller, krachtiger, exclusiever: of ze nu supercars of hypercars worden genoemd, dit zijn turbofantasieën in chroom.
Voor de meesten van ons zullen het echter dromen op wielen blijven. In dit boek brengt René Staud de droom een ​​stukje dichterbij. Pagina na glanzende pagina brengt de ‘Master of Light’ deze stralende sterren naar onze salontafel – van de Bugatti Chiron tot de Lamborghini Huracán Spyder tot de Mercedes AMG One.
De beelden worden begeleid door deskundige teksten van de doorgewinterde autoschrijver en liefhebber, Jürgen Lewandowski.

René Staud wordt beschouwd als een van de meest gewilde autofotografen en een van de meest innovatieve in de branche.
Met het Magicflash® verlichtingssysteem heeft hij niet alleen zijn kunst, maar studiofotografie in het algemeen een belangrijke impuls gegeven. Hij heeft zes delen gepubliceerd met teNeues.
Met meer dan 70.000 verkochte exemplaren zijn ze op hun beurt klassiekers uit de autoliteratuur. Met teksten van Jürgen Lewandowski, al meer dan 20 jaar redacteur van de automobielsectie van de Süddeutsche Zeitung, en auteur van ongeveer 100 boeken over auto’s.
Onder zijn door teNeues gepubliceerde boeken zijn de bestverkochte titels The Porsche 911 Book en The Ferrari Book – Passion for Design.

Extra informatie

ISBN

978-3-96171-200-7

Aantal pagina's

288

Aantal foto's

150

Formaat

28 cm x 34 cm

Talen

Duits, Engels

Uitgeverij

TeNeues

0
×