Edelstenen en mineralen

Producten filteren Toont 1 - 12 van 33 resultaten
Product filter

Edelstenen en mineralen, al dan niet op een standaard, zijn fantastische decoratieve items voor zakelijke ruimtes of voor je woning. Natuurlijke decoratie met ieder zijn eigen unieke organische vorm en natuurlijke kleur. Je hebt de keuze uit verschillende geodes en clusters, dus neem gerust de tijd om ieder stuk uitgebreid te bekijken.

Met edelstenen en mineralen als decoratie geef je jouw interieur karakter

Bij De Gaafste Winkel vind je een uitgebreide collectie aan waardevol gesteente van over de hele wereld. Als je een schitterende edelsteen met of zonder standaard op een prominente plek zet, word je blik er zeker naartoe getrokken. Door deze edelstenen en mineralen als decoratie te gebruiken, geef je jouw interieur iets extra’s, iets interessants, iets wat rust en kalmte uitstraalt. Je kiest in mijn webshop uit verschillende soorten mineraal en edelsteen op een standaard of als tafelstuk zonder. Je kiest bijvoorbeeld uit zeer diverse stukken agaat op een voet of agaat op een standaard. Kies uit agaat schijven of stenen met een geode van bergkristal of kwarts. Je vindt in het assortiment ook amethist geodes, clusters en portals amethist op een voet. Een andere steensoort in mijn aanbod is gebrande amethist. De amethist is verhit geweest tot wel 450 °C en heeft daardoor een bruine/roodgele kleur gekregen. Obsidiaan is eveneens door hitte ontstaan. Dit mineraal wordt namelijk gevormd wanneer lava met een laag watergehalte snel afkoelt.
Maar ook voor de trend van dit moment ben je bij De Gaafste Winkel aan het juiste adres. De bergkristal geode uit Marokko is niet meer weg te denken uit een trendy interieur. Vele interieur accounts op instagram hebben deze prachtige witte kwarts geodes mooi gepresenteerd op een voet of tafelboek.
Al deze edelstenen en mineralen staan op zichzelf of in combinatie fantastisch als decoratie in een modern interieur.

Kies een schitterende edelsteen voor in jouw woning of kantoor

Iedere edelsteen in mijn aanbod, of deze nu op een standaard staat of niet, is uniek. Je hebt de keuze uit clusters en geodes van onder andere amethist, roze amethist, bergkristal, agaat en kwarts geodes van verschillende afmetingen. Kies de edelstenen die jij graag als decoratie zou willen hebben en bestel jouw nieuwe eyecatcher voor je interieur eenvoudig via mijn webshop.

0
×