Edelstenen en mineralen

Producten filteren Toont 1 - 12 van 60 resultaten
Product filter

Edelstenen en mineralen, al dan niet op een voet, zijn fantastische decoratie items voor zakelijke ruimtes of voor je woning. Doordat deze items natuurlijk zijn, is iedere organische vorm en kleur compleet uniek. Je hebt de keuze uit verschillende schitterende geodes en clusters, dus neem gerust de tijd om ieder stuk uitgebreid te bekijken.

Met edelstenen en mineralen als decoratie geef je jouw interieur karakter

Bij De Gaafste Winkel vind je een uitgebreide collectie aan waardevol gesteente van over de hele wereld. Als je een cluster edelsteen of natuurlijke mineralen met of zonder voet op een prominente plek zet, worden de blikken van je bezoekers of je gasten er zeker naartoe getrokken. Door deze edelstenen en mineralen als decoratie te gebruiken, geef je jouw interieur iets extra’s, iets interessants. Je kiest in mijn webshop uit verschillende soorten mineraal en edelsteen op een voet of als tafelstuk zonder standaard. Je kiest bijvoorbeeld uit zeer diverse stukken agaat op een voet. Kies uit pure agaat of stukken met een geode van bergkristal of kwarts. Je vindt ook clusters amethist op een voet, of stukken van deze diep paarse edelsteen zonder voet. Een andere bijzondere steensoort in mijn aanbod is gebrande amethist, ook wel citrien genoemd. Sommige stukken zijn verhit geweest tot wel 450 °C en hebben daardoor een bruine/roodgele kleur. Obsidiaan is eveneens door hitte ontstaan. Dit mineraal wordt namelijk gevormd wanneer lava met een laag watergehalte snel afkoelt. Al deze edelstenen en mineralen staan op zichzelf of samen fantastisch als decoratie in een modern interieur.

Kies een schitterend gesteente voor in jouw woning of kantoor

Iedere edelsteen in mijn aanbod, of die nu op een voet staat of niet, is origineel. Je hebt de keuze uit clusters en geodes van verschillende soorten steen en diverse afmetingen. Kies de edelstenen die jij graag als decoratie zou willen hebben en bestel jouw nieuwe eyecatcher voor je interieur eenvoudig via mijn webshop.