Agaat

Producten filteren Showing all 5 resultaten
Product filter

In mijn aanbod vind je een zeer divers aanbod aan stukken agaat op een voet. Dit gesteente verschijnt namelijk in verschillende kleuren en patronen in de natuur. Je vindt dus zeker een stuk in de kleur die fantastisch bij jouw interieur staat. Ga voor een lichtdoorlatende schijf of een robuuste geode.

Diverse geodes en schijven agaat op een voet

Bij De Gaafste Winkel vind je stukken agaat uit onder andere Zuid-Amerika. Agaat kan kalmerend werken en slapeloosheid verminderen. In dat geval zou agaat bijvoorbeeld perfect zijn voor in je slaapkamer. Je vindt zowel halve stenen met of zonder geode op een voet, als agaat schijven op een standaard. Een schijf past het best bij een verfijnde stijl, terwijl een geode met zijn natuurlijke, dynamische vorm beter past in een rustiek interieur. Je hebt de keuze uit puur agaat of een stuk met bergkristalgeode. Daarnaast zijn er ook clusters met amethist geodes beschikbaar. Je kunt uiteraard ook een los stuk amethist op een voet kopen. Bekijk rustig alle opties en kies je favoriete stuk.

Bestel deze edelsteen online

Als je edelstenen als decoratie wilt gebruiken voor je zakelijke of privéruimte, vind je in mijn aanbod onder andere fragmenten agaat op een voet. Bij dit gesteente heb je de keuze uit verschillende vormen en kleuren, dus kies de juiste eyecatcher voor jouw interieur en bestel hem online.

0
×