Amethist

Producten filteren Showing all 12 resultaten
Product filter

Een cluster van amethist, al dan niet op een voet of standaard, kan net dat ene accessoire zijn dat jouw ruimte een opvallend karakter geeft. Deze prachtige edelsteen is een ware blikvanger, ongeacht of het in de slaapkamer of in de wachtkamer van je praktijk staat.

Cluster van amethist op een voet of een geode van paars kwarts

Mis jij een eyecatcher in het interieur van je woning of bedrijfsruimte? Iets dat de aandacht trekt en indruk maakt op je gasten of klanten? Dan koop je via mijn webshop schitterende edelstenen als decoratie, zoals clusters en geodes van amethist. Je hebt de keuze uit amethist op een voet of tafelstukken zonder standaard. De grote geodes wegen wel 15 tot 30 kilo. Dit diep paarse, natuurlijke mineraal kan beschermende invloeden hebben en je hoofd helderder maken. Naast deze paarse edelsteen vind je in mijn webshop ook roze amethist plakken op een voet. Ook deze steen kan je eventueel helpen met het verwerken van pijn en verdriet. Een andere vorm van amethist is citrien (gebrande amethist). Dit gesteente ontstaat wanneer amethist wordt verhit tot 450 °C. Omdat edelsteen een natuurlijk mineraal is, is ieder stuk in ons aanbod volledig uniek. Als je, buiten amethist, nog een gesteente zoekt waarvan je qua kleur en vorm gevarieerde modellen kunt kopen, raad ik je de stukken agaat op een voet aan. Bekijk het aanbod regelmatig, want ik voeg regelmatig nieuwe prachtstukken toe.

Bestel online deze diep paarse edelsteen

Met een cluster amethist op een voet til je de inrichting van je woning of kantoor naar een hoger niveau. Zo hebben je gasten en jijzelf altijd iets moois om naar te kijken. Bekijk het aanbod aan amethist van De Gaafste Winkel online en plaats direct jouw bestelling.

0
×