Obsidiaan

Producten filteren Showing all 2 resultaten
Product filter

Obsidiaan is een soort lavaglas dat gevormd wordt als lava met een laag watergehalte snel afkoelt. Het resultaat zijn de spectaculaire stukken die je hier ziet. De fragmenten zijn geslepen en gepolijst, maar verder is het materiaal geheel natuurlijk, waardoor ieder stuk compleet uniek is. Kies de kleur en vorm die bij jouw interieur past.

Verschillende kleuren obsidiaan of lavaglas bekijken

Obsidiaan is een vorm van lavaglas, een natuurlijk mineraal. Daardoor zit er veel variatie in de modellen in het aanbod van De Gaafste Winkel. Deze decoratie uit Indonesië is beschikbaar in kleuren die variëren van zeegroen tot donkerblauw. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende afmetingen en vormen. Afhankelijk van de plek waar je dit pronkstuk wilt neerzetten, kies je een model van 18 centimeter of juist 31 centimeter. Voor de liefhebber van edelstenen en mineralen heb ik ook andere schitterende gesteenten. Zo vind je bijvoorbeeld ook stukken citrien, die eveneens door hitte zijn ontstaan.

Haal vulkanisch glas in huis

Een stuk obsidiaan staat prachtig in jouw woon- of werkruimte. Door de gevarieerde vormen en kleuren waarin obsidiaan in de natuur verschijnt, kun je ook meerdere fragmenten lavaglas bij elkaar zetten. Ontdek het aanbod en bestel de blikvanger die jij graag in jouw woning of kantoor zou willen zien.

0
×