Egg-kandelaar in het goud

Een egg-kandelaar in het goud is een stijlvol accessoire voor ieder modern interieur. Bij De Gaafste Winkel heb je de keuze uit verschillende afmetingen die je leuk met elkaar kunt combineren. Met de gouden en zwarte kleuren van de kaarsenhouder creëer je in je woning of zakelijke ruimte een luxe sfeer.

Heb je interesse in onze egg-kandelaren?

Een chique egg-kandelaar die kaarslicht in het goud weerkaatst

In mijn online assortiment vind je verschillende soorten kandelaren, zoals een egg-kandelaar in het goud in diverse afmetingen. Daar kun je leuke combinaties en opstellingen mee maken. Je kiest uit egg-kandelaren van 24 centimeter tot 40 centimeter. Je kunt de kandelaars zowel neerzetten als ophangen. De matzwarte buitenkant van de kandelaar in het goud geven jouw ruimte een luxe uiterlijk. Als er een brandende kaars in staat, wordt het kaarslicht extra gereflecteerd in de glimmende gouden binnenkant. Dit creëert een warme en luxueuze sfeer. Zoek je meer luxueuze, glimmende kandelaren voor je interieur? Bekijk dan ook onze gun-kandelaren.

Waxinelichthouder Marrakech zwart rond

Bestel jouw eivormige kaarsenhouder

De egg-kandelaar in het goud is een sfeervol én stijlvol accessoire voor je interieur. De warme gloed van het kaarslicht dat in het goud wordt weerkaatst brengt een zonnige, warme sfeer in je woon-of werkruimte. Bestel meerdere kandelaren van dezelfde of diverse afmetingen en richt je ruimte sfeervol in.

0
×