Een gave gun als kandelaar

De “gun gold”- of “gun black”-kandelaar is een gedurfde toevoeging aan je interieur. Deze kaarsenhouders staan geweldig in een moderne stijl. De luxe kleuruitvoeringen van deze kandelaar geven iedere ruimte een chic tintje. Daarnaast is het ontwerp zeer gedetailleerd, met elementen die je op een echt pistool ook zou zien.

Heb je interesse in onze gun kandelaren?

Deze keramische gun is een ideale kandelaar voor een modern interieur

De Gaafste Winkel verkoopt een breed aanbod aan unieke kandelaren. Je hebt de keuze uit oneindig veel ontwerpen, zoals een kandelaar in de vorm van een gun. Bij deze ruige kaarsenhouder heb je de keuze uit twee uitvoeringen. De zwarte “gun black”-kandelaar past bij alle kleuren die je in je interieur zou kunnen hebben zonder dat het in de achtergrond verdwijnt. Als je iets extra opvallends zoekt, kies je voor de glimmende “gun gold”-kaarsenhouder. Op deze goudkleurige kandelaar komen de details het best naar voren, zoals de grip op het handvat en enkele schroefjes. Welke kleur je ook kiest: deze kaarsenhouder geeft je interieur zeker een origineel detail.

kandelaar pistool goud keramiek van het merk housevitamin
pistool kandelaar zwart hv keramiek

Bestel deze pistoolvormige kaarsenhouder

Als je een origineel, opvallend accessoire voor je interieur zoekt, is deze kandelaar in de vorm van een gun iets voor jou. Deze keramische kandelaar is verkrijgbaar in verschillende chique kleuren. Koop ze allebei of kies de kleur die het best bij jouw interieur past. Plaats je bestelling via de webshop.

0
×