Indonesische beelden

Met deze Indonesische beelden uit mijn collectie haal je een stukje cultuur uit Indonesië in huis. De beelden hebben vooral boeddhistische thema’s, Zoals boeddha, wat de verlichte of de ontwaakte betekent. Maar ook hindoeïstische beelden zoals de god van kennis en wijsheid Ganesha. Ieder beeld is zeer gedetailleerd, waardoor je er nooit op uitgekeken raakt en je steeds nieuwe details ontdekt. Bovendien zit er achter al deze beelden een interessant verhaal.

Heb je interesse in onze Indonesische decoratie?

Bijzondere Indonesische beelden bestellen

Deze beelden uit Indonesië zijn een onderdeel van mijn collectie Indonesische decoratie. Naast hun indrukwekkende uiterlijk zit er vaak ook een interessant verhaal achter deze sculpturen. Zo wordt een stoneman-beeld bijvoorbeeld bij ingangen van woningen of tempels gezet om boze geesten af te weren. Ook komen er veel boeddhistische beelden uit Indonesië, in de bronsgieterijen op Java en Thailand worden veel boeddha`s van brons en messing gemaakt. Je vindt deze beelden in de categorie boeddha beelden. Zo zitten er bijvoorbeeld een sculptuur van Groene Tara en Boeddha beelden op een naga troon tussen. Ook vind je verschijningen uit het hindoeïsme, zoals de Garuda-olielamp. Deze lamp kun je met een lont van katoen met lampenolie of ghee aansteken. In de hindoestaanse traditie wordt de lamp gebruikt tijdens festivals en rituelen. Met deze beelden uit Indonesië haal je dus niet alleen een prachtige blikvanger, maar ook een interessant verhaal in huis.

Bestel online een prachtig beeld

Als jij van visueel interessante beelden met een verhaal houdt, zijn deze Indonesische beelden iets voor jou. Je hebt de keuze uit verschillende verschijningen van hoogwaardige materialen die prachtig in je woonkamer of zakelijke ruimte staan. Bekijk alle beelden uit Indonesië en bestel de perfecte blikvanger voor jouw interieur. Als je vragen hebt, kun je ze stellen via het contactformulier.

0
×