Indonesische beelden

✓ Wereldwijd verzameld

✓ Handgemaakte stukken

✓ Echte eyecatchers

Met deze Indonesische beelden uit mijn collectie haal je een stukje cultuur uit Indonesië in huis. De beelden hebben vooral hindoeïstische en boeddhistische thema’s, zoals bekende goden uit deze godsdiensten. Ieder beeld is zeer gedetailleerd, waardoor je er nooit op uitgekeken raakt en je steeds nieuwe details ontdekt. Bovendien zit er achter de meeste beelden een interessant verhaal.

Heb je interesse in onze Indonesische decoratie?

Bijzondere Indonesische beelden bestellen

Deze beelden uit Indonesië zijn een onderdeel van mijn collectie Indonesische decoratie. Naast hun indrukwekkende uiterlijk zit er vaak ook een interessant verhaal achter deze sculpturen. Zo wordt een stoneman-beeld bijvoorbeeld bij ingangen van woningen of tempels gezet om boze geesten af te weren. Je vindt tussen de Indonesische beelden ook religieuze figuren, zoals beelden van boeddhistische goden. Zo zitten er bijvoorbeeld een sculptuur van Groene Tara en een Boeddhabeeld tussen. Ook vind je verschijningen uit het hindoeïsme, zoals de Garuda-olielamp. Deze lamp kun je met een lont van katoen met lampenolie of ghee eventueel aansteken. In de hindoestaanse traditie wordt de lamp gebruikt tijdens festivals en rituelen. Met deze beelden uit Indonesië haal je dus niet alleen een prachtige blikvanger, maar ook een interessant verhaal in huis.

Bestel online een prachtig beeld

Als jij van visueel interessante beelden met een verhaal houdt, zijn deze Indonesische beelden iets voor jou. Je hebt de keuze uit verschijningen van verschillende religies die prachtig in je woonkamer of zakelijke ruimte staan. Bekijk alle beelden uit Indonesië en bestel de perfecte blikvanger voor jouw interieur. Als je vragen hebt, kun je ze stellen via het contactformulier.