Indonesische decoratie

Producten filteren Toont 1 - 12 van 20 resultaten
Product filter

Voor de mooiste Indonesische decoratie bekijk je het aanbod van De Gaafste Winkel. Ik heb verschillende authentieke stukken verzameld die je in je eigen interieur kunt zetten. Combineer verschillende ornamenten of laat een opvallend stuk op zichzelf staan en maak jouw interieur persoonlijk en uniek.

Authentieke Indonesische decoratie

Doordat Indonesië omgeven is door zee, is het niet gek dat kaurischelpen vaak worden gebruikt in Indonesische decoratie. Deze schelpensoort zie je terug in de etnische sieraden, torens en andere ornamenten uit mijn collectie. Zo vind je bijvoorbeeld schelpenkettingen op een standaard. Je kiest uit kettingen met witte schelpen of ontwerpen met een print, zoals de tijgerschelpenketting. In mijn aanbod vind je, naast decoratie met schelpen, ook Indonesische beelden. Zo zijn de Balinese stoneman-beelden eveneens een interessante toevoeging aan je interieur. Of je nu voor een gedetailleerd ornament gaat of voor een minimalistisch stuk: je haalt met deze Indonesische decoratie zeker een blikvanger in huis.

Kies online een Indonesisch prachtstuk

Van schelpen ornamenten tot beelden en meer: je koopt allerlei Indonesische decoratie via mijn webshop. Zo geef je jouw woonkamer of je zaak iets compleet unieks. Ontdek online alle originele stukken en bestel eenvoudig het item dat jou aanspreekt. Haal een echte eyecatcher voor je interieur in huis!

0
×