Schelpenkettingen

Producten filteren Showing all 6 resultaten
Product filter

Als je een schelpenketting op een standaard zoekt, kun je een groot model kiezen of een exemplaar dat op je bureau past. Omdat de meeste ontwerpen handgemaakt zijn en de schelpen een natuurlijk product zijn, is ieder item volledig uniek. Zo heb je een ketting met witte schelpen, maar ook modellen met tijgerschelpen of met fijne kauri schelpjes.

Kies een prachtige schelpenketting op een standaard uit het aanbod

Tussen mijn collectie Indonesische decoratie vind je een groot aanbod aan schelpen ornamenten, waaronder een schelpenketting op een standaard. Dit sieraad staat fantastisch in een trendy interieur in je woning of je onderneming. Je hebt voor een schelpenketting de keuze uit verschillende ontwerpen, zoals een mega groot model met meerdere lagen of een exemplaar dat je in een vakkenkast kwijt zou kunnen. Daarnaast kies je tussen een ketting met witte schelpen of een ketting met tijgerschelpen die een print hebben. Ook vind je modellen waarin meerdere soorten schelpen zijn verwerkt, zoals een ketting van witte kaurischelpen en platte schelpen. Je kiest zelf het model dat het best past bij de stijl en sfeer die je wilt creëren in je woonruimte of je bedrijfsruimte.

Meer sieraden van over de hele wereld

Als je een liefhebber bent van exotische kettingen op standaard, bekijk je naast de schelpenketting ook een groot assortiment aan kralenkettingen op een standaard. Je hebt dus keuze genoeg bij De Gaafste Winkel, waardoor je gegarandeerd  een schelpenketting of een ander sieraad op een standaard vindt dat bij jouw interieur past.

Bestel online een sieraad op een voet

Een handgemaakte ketting met witte schelpen staat prachtig in iedere ruimte. Of je nu een groot ontwerp op een standaard zoekt of een schelpenketting die op de vensterbank past: in mijn webshop slaag je gegarandeerd. Kies een Indonesische ketting met witte schelpen of een model met meerdere kleuren en bestel je nieuwe eyecatcher online.

0
×