Stone man

Het lijkt erop dat we niet kunnen vinden waar je naar zoekt. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op.

Bij De Gaafste Winkel heb je de unieke mogelijkheid om een authentiek stoneman-beeld te bestellen. Deze beelden uit Indonesië zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met verschillende afmetingen. Daarnaast kies je uit modellen met of zonder standaard. De beelden staan fantastisch op een zuil of op hun eigen voet.

Een uniek stoneman-beeld uit Indonesië bestellen

Stoneman-beelden worden traditioneel bij ingangen van tempels of woningen gezet als een soort poortwachters. Ze zouden namelijk kwade geesten afweren. Je kunt in mijn webshop verschillende varianten van het stoneman-beeld bestellen. De XXL-modellen kun je, in verband met het gewicht, enkel in overleg thuis laten bezorgen of op afspraak af komen halen. Dan kun je gelijk de rest van de bijzondere beelden in mijn collectie bekijken. Wie weet vind je niet één, maar meerdere unieke toevoegingen aan je interieur die passen bij je favoriete stijl.

Haal een beeld op of bestel het online

Deze stenen Indonesische beelden staan prachtig in ieder zakelijk of privé-interieur. De meeste variaties van het stoneman-beeld kun je snel en eenvoudig online bestellen. Heb je interesse in een van de grotere beelden? Dan raad ik je aan om een afspraak te maken om ze op te halen via het contactformulier. In overleg kun je ze eventueel alsnog thuis laten bezorgen.

0
×