Kandelaren

Producten filteren Showing all 6 resultaten
Product filter

Met een kandelaar van metaal of glas geef jij je woning of bedrijfsruimte een warme sfeer. Je hebt de keuze uit verschillende ontwerpen. Er zit dus gegarandeerd een exemplaar tussen waarmee je de gewenste stijl creëert. Je kunt er kaarsen in plaatsen, maar op zichzelf staan deze kandelaren ook prachtig.

Kies een kandelaar van metaal, aardewerk of ander materiaal

In de webshop van De Gaafste winkel vind je een kandelaar van aardewerk, metaal, glas of polyresin. Je kiest uit verschillende ontwerpen die bij diverse stijlen passen. Een goudkleurige kandelaar past bijvoorbeeld bij een chic en luxueus interieur. Je kunt ook kiezen voor een kandelaar in een specifieke vorm, zoals een dier waar je van houdt of een gave gun-kandelaar. Voor een warme sfeer koop je de egg-kandelaar. Die kun je zowel ophangen als neerzetten. Er zijn verschillende formaten beschikbaar die leuk zijn om met elkaar te combineren, zoals de egg-kandelaar van 28 centimeter. Je kunt alle kanten op met ons uitgebreide aanbod.

Bestel jouw favoriete kaarsenhouder

Een kandelaar van metaal of ander materiaal is een sfeervolle eyecatcher voor ieder interieur. Je kunt ook verschillende ontwerpen met elkaar combineren. Kies de vorm die past bij de stijl van jouw ruimte en bestel hem online. Binnen een mum van tijd heb jij een warm en sfeervol interieur.

0
×