Potten en vazen

Producten filteren Toont 1 - 12 van 30 resultaten
Product filter

Deze aardewerk potten en vazen zijn op zichzelf al een waar kunstwerk. Ze staan echter ook prachtig in je woning of bedrijfsruimte met een bloemstuk erin. Als je er steeds iets anders in zet, bijvoorbeeld decoratie die per seizoen wisselt, geef je jouw bezoekers elke keer weer een wow-effect.

Kies uit verschillende unieke aardewerk potten en vazen

Als je een opvallende toevoeging zoekt voor je huis of bedrijfsruimte, vind je vast een blikvanger tussen deze potten en vazen gemaakt van aardewerk. De keramieken potten en vazen staan prachtig op een pilaar, op tafel of in een vakkenkast. Je vindt moderne potten en vazen van aardewerk in het wit of zwart, maar ook glimmende exemplaren met bijvoorbeeld een goudkleurige afwerking. Beide stijlen staan geweldig in een modern interieur. Kies voor een chique tulpenvaas of een moderne bubbelvaas. Voor meer goudkleurige accenten in je interieur verwijs ik je naar mijn collectie goudkleurige beelden.

Schaf online uw keramische pot aan

Een bijzondere pot of vaas is een zeer geschikt accessoire voor een modern interieur. Of je nu een liefhebber bent van aardewerk potten en vazen op zichzelf of je een opvallend ontwerp zoekt om je bloemen in kwijt te kunnen: je vindt gegarandeerd een echte eyecatcher voor je interieur bij De Gaafste Winkel.