Potten en vazen

Producten filteren Toont 1 - 12 van 30 resultaten
Product filter

De potten en vazen uit onze collectie bestaan voornamelijk uit keramiek, aardewerk, metaal of glas. Decoreer er op los met de mooiste planten en bloemen, en creëer een natuurlijke blikvanger voor in je interieur of bedrijfsruimte. De bijzondere in het oog springende potten en vazen zijn op zichzelf al ware kunstwerken.

Kies uit verschillende unieke aardewerk potten en vazen

Als je een opvallende toevoeging zoekt voor in je huis of bedrijfsruimte, vind je vast een blikvanger tussen deze potten en vazen gemaakt van aardewerk. De keramieken potten en vazen staan prachtig op een pilaar, op tafel of in een vakkenkast. Je vindt moderne potten en vazen van aardewerk in het zwart of wit, maar ook in natuurlijke tinten en glimmende goudkleurige exemplaren. Beide stijlen staan geweldig in een modern interieur. Kies voor een chique Cocoon vaas of een moderne bubbelvaas. Voor meer goudkleurige accenten in je interieur verwijs ik je naar mijn collectie goudkleurige beelden.

Schaf online uw bloempot aan

Een bijzondere pot of vaas is een zeer geschikt accessoire voor een modern interieur. Of je nu een liefhebber bent van unieke potten en vazen of een opvallend ontwerp zoekt: je vindt gegarandeerd een echte eyecatcher voor je interieur bij De Gaafste Winkel.

0
×