Schedel op een standaard

Een schedel van een wild dier op een standaard is een indrukwekkend accessoire voor jouw interieur. Naar deze gedetailleerde dierenschedels kun je blijven kijken en steeds iets nieuws ontdekken. De schedels zijn gemaakt van messing of brons en komen uit een afdruk van een echte dierenschedel. Er zit dus geen echt bot in, maar dat maakt het niet minder bijzonder.

Heb je interesse in onze schedels op een standaard?

De schedel van een dier op een standaard

Bij De Gaafste Winkel vind je verschillende messing beelden met of zonder voet. Je vindt bijvoorbeeld de schedel van een dier op een standaard. De krokodillenschedel is het grootste: die is wel 51 centimeter lang. Als je wat minder ruimte hebt en je de schedel bijvoorbeeld in een vakkenkast wilt plaatsen, kun je ook kiezen voor een leeuwenschedel van ongeveer 34 centimeter lang. Ook de tijgerschedel neemt met 33 centimeter in de lengte minder plek in dan die van de krokodil. Bekijk mijn assortiment aan beelden op een standaard en kies de gaafste toevoeging aan jouw inrichting.

Tijger schedel gemaakt van messing op hoge zwarte standaard. Tiger skull brass on high stand. prachtige schedel van gegoten messing op hoge zwarte standaard.
krokodillen schedel gemaakt van messing op zwarte standaard, de schedel is maar liefst 51 cm lang en heeft een prachtige gouden kleur.

Voeg iets extra’s toe aan de kamer

Of je nu accessoires zoekt voor een zakelijke ruimte of je woning: een schedel op een standaard staat overal fantastisch bij. Met dit bijzondere item geef jij de ruimte een gewaagd karakter, iets unieks waarmee je een indruk achterlaat op bezoekers. Kies de blikvanger voor jouw interieur en bestel hem online.

0
×