Versteend hout

Producten filteren Toont 1 - 12 van 18 resultaten
Product filter

Als je gefascineerd bent door versteend hout, vind je bij De Gaafste Winkel zeker een ornament naar jouw smaak. Doordat dit product op een natuurlijke wijze wordt gevormd, verschilt ieder stuk van de ander. Zo haal je een compleet uniek accessoire in huis dat zeker niemand anders ter wereld bezit. Het is een prachtige aanwinst voor in je bedrijf of in je woning.

Versteend hout is een prachtig ornament voor in een modern interieur

Versteend hout is vergelijkbaar met een fossiel: waar eerst organisch materiaal zat, zitten nu enkel mineralen. De structuur van het hout blijft echter intact. Je hebt in mijn aanbod de keuze uit verschillende fossielhouten stukken op een voet. Ieder stuk heeft zijn eigen patroon en vorm. Voor een enkel ornament van versteend hout geldt dat je een afspraak dient te maken om het te komen bezichtigen, de rest kun je eenvoudig online bestellen. Je kunt zowel online als in de toonkamer alle ornamenten op standaard bekijken om nog meer schatten te vinden voor in jouw interieur.

Haal een uniek stuk fossielhout in huis

Een ornament van versteend hout is ongetwijfeld bijzonder als interieurdecoratie. Zet het, afhankelijk van de grootte die je kiest, op een zuil of op je bureau. Als je een stuk op afspraak wilt komen bekijken, kun je jouw bezoek inplannen via het contactformulier.

0
×