Aanbieding!

Fragile van Pedro Jarque Krebs Teneues tafelboek

Oorspronkelijke prijs was: € 50,00.Huidige prijs is: € 35,00. incl. BTW

1 op voorraad

Spectaculaire beelden van een van de meest gevierde natuurfotografen in een langverwacht fotoboek. Pedro Jarque Krebs heeft sinds 2014 meer dan 100 onderscheidingen ontvangen.

Er zijn maar weinig dingen die fascinerender zijn dan de diversiteit van het dierenrijk – en dit wonder staat onder immense bedreiging. Volgens de laatste cijfers is 60 procent van alle dierenpopulaties op onze planeet in de afgelopen 50 jaar uitgeroeid. Pedro Jarque Krebs, een meervoudig bekroonde natuurfotograaf, richt zijn lens op deze kwetsbare natuurlijke wereld om de aandacht te vestigen op deze precaire situatie. Zijn foto’s zijn erop gericht de psychologische en emotionele barrières te doorbreken die ons scheiden van onze medeschepselen, en elk dier – of het nu een vogel, een reptiel of een grote kat is – vast te leggen in een atmosfeer van adembenemende intimiteit. Mooi en nederig, zijn beelden geven de dieren hun volle en gepaste waardigheid. Ze herinneren ons eraan dat we niet het centrum van het universum zijn en dat ons belangrijkste project het beschermen van het ingewikkelde ecosysteem is, waarvan we slechts een klein deel zijn.

“Mijn doel met deze beelden is om ons bewust te maken van de schoonheid en diversiteit van de natuurlijke wereld, maar – nog belangrijker – de vreselijke kwetsbaarheid en bedreiging ervan.”

Pedro Jarque Krebs werd geboren in 1963 in Lima, Peru, en studeerde aan de Sorbonne in Parijs. Een van de meest gevierde fotografen, zijn talrijke onderscheidingen zijn de prestigieuze Wildlife Photographer of the Year Award.

Extra informatie

Uitgeverij

Teneues

HxB

32 cm x 25 cm

Taal

Engels, Duits, Frans, Spaans

Aantal pagina's

220

ISBN

978-3-96171-222-9

0
×