Aanbieding!

Lost Wheels van Dieter Klein Teneues tafelboek

Oorspronkelijke prijs was: € 39,90.Huidige prijs is: € 34,95. incl. BTW

4 op voorraad

In zijn unieke fotoreis reist Dieter Klein naar afgelegen uithoeken van Europa en de Verenigde Staten om achtergelaten auto’s op vergeten plekken te vinden.
In armoedige achtertuinen en stoffige schuren, in verlaten velden en dichte bossen, zwerft Klein door vreemde en geïsoleerde plaatsen om eens glanzende voertuigen te vinden die zijn achtergelaten om te roesten en te ruïneren.
Van een gedeukte Porsche tot een vervaagde Cadillac, een gehavende VW-kever tot een hele vloot verlaten militaire jeeps, de onderwerpen van Klein kraken van vervlogen glamour en macht. Terwijl mos en knoestige takken motoren transformeren in griezelige artefacten, is Kleins bekroonde autofotografie niet alleen een eerbetoon aan klassieke auto’s, maar ook aan de transformerende kracht van de natuur en de blijvende intriges van mensen en onbekende incidenten.
Dieter Klein is een freelance fotograaf.
Een stuk dat hij schreef over robots leverde hem in 2003 de prijs op voor beste reportage van het tijdschrift Bild der Wissenschaft.
Maar zijn ware passie is het beeld van verlaten auto’s.
Het leverde hem prijzen op voor beste foto op Discovery Days 2017 in Zwitserland en op Festival El Mundo 2018 in Oostenrijk.
Dieter Klein geeft regelmatig presentaties en maakt diavoorstellingen over Lost Wheels en Forest Punk.
Dieter Klein woont en werkt in de buurt van Keulen, Duitsland.
Het eerste fotoboek met verlaten auto’s, over Europa en de Verenigde Staten.
Een fascinerende en kunstzinnige toevoeging aan de bibliotheek van elke autoliefhebber, en voor diegenen die geïntrigeerd zijn door mysterieuze, vergeten plekken Elke aanbevolen auto wordt geïdentificeerd op jaar en merk.

Extra informatie

Uitgeverij

Teneus

ISBN

978-3-96171-258-8

HxB

24 cm x 30,5 cm

Aantal pagina's

208

Talen

Duits, Engels

*De actuele voorraad kan afwijken door een 24-uurs verwerking.

0
×